skip to Main Content

Cultuurhuis Heemskerk

Cultuurhuis Heemskerk stimuleert, MEO faciliteert. Dankzij de nieuwe website vol culturele cursussen is kunst voor Heemskerkers nog toegankelijker.

Het resultaat

De nieuwe website van Cultuurhuis Heemskerk steekt praktische informatie
over alle culturele uitingen in de stad in een stijlvol jasje.

De aanleiding

Moderne website voor
een cultureel Heemskerk

Cultuurhuis Heemskerk wilde een nieuwe website laten maken waarin de nieuwe visie en huisstijl volledig tot uiting komt.

Cultuurhuis Heemskerk, voorheen bekend als de gemeentelijke Muziekschool Heemskerk, heeft zich met de nieuwe naam ook een breder doel gesteld. De organisatie wil Heemskerkers stimuleren om deel te nemen aan culturele activiteiten in de stad, van allerlei cursussen tot concerten. De nieuwe, door MEO ontworpen website, moest dat bredere doel weerspiegelen.

De oplossing

Een uitnodigende
en artistieke website

Een uitnodigende en artistieke website vol met praktische informatie over kunstuitingen en cursussen in Heemskerk.

MEO heeft op basis van de huisstijl van Cultuurhuis Heemskerk een nieuwe website ontworpen en gebouwd. De website heeft een strak en artistiek uiterlijk, maar is daar niet minder informatief van geworden.

Op de website is veel informatie te vinden over allerlei lessen en cursussen. Die informatie wordt via externe software opgehaald. MEO heeft hiervoor samengewerkt met de aanbieder van de software, zodat het volledige aanbod goed op de website wordt weergegeven.

Het resultaat is een moderne en informatieve website, het bewijs dat functionaliteit en vormgeving goed samen kunnen gaan.

Back To Top