skip to Main Content

Werken bij MEO

Een verschil maken bij MEO?

MEO is ooit begonnen met een drukwerkportal in een antikraakpand. Nu zijn we een bedrijf met meer dan 30 medewerkers en ruim 350 klanten. Sinds de oprichting heeft altijd één ding centraal gestaan: een verschil maken. We werken elke dag keihard om nieuwe ervaringen op te doen en onze klanten te blijven verwonderen. En dat doen we met veel succes.

Er zijn weinig bedrijven die met zo’n jong team zo snel groeien. De combinatie van sociale en commerciële doelstellingen zorgen voor een unieke dynamiek binnen het team. Onze creatieve en enthousiaste medewerkers leveren verschillende diensten vanuit ons leerwerkbedrijf. Ook met een beperking als AD(H)D of autisme kun je bij ons gewoon werkervaring opdoen. Je krijgt professionele begeleiding en ondersteuning van vaste krachten, zoals een grafisch leermeester en een jobcoach. Bij ons maakt het niet uit wie je bent, wat je leeftijd is en wat voor ervaring je hebt. Als jij goed bent in wat je doet, is dat het enige wat telt.

Je zult je bij ons niet gauw vervelen. Grote klanten, complexe opdrachten en nieuwe ervaringen zijn aan de orde van de dag. Dat vraagt om leergierigheid, doorzettingsvermogen en flexibiliteit, maar het biedt je daarnaast een hoop kansen voor de toekomst.

Ben je geïnteresseerd? Kijk op werkenbijmeo.nl voor onze vacatures of stuur een open sollicitatie via info@werkenbijmeo.nl

Back To Top